Alltid hemlagat, äkta och tillagat från grunden!

Från och med våren 2012 arrenderas Klockargården av mig, Annette Wallin som tillsammans med min familj driver verksamheten Klockargården Kök och Servering.

Själv ansvarar jag för köket och maten.
Att laga god och nyttig mat är något jag alltid tyckt varit både kul och mycket inspirerande och att få möjlighet att låta andra ta del av mina maträtter i min egen restaurang har alltid varit en dröm.
Jag har tidigare jobbat många år som anställd inom köksbranschen. Jag har bla jobbat som kallskänka, restaurangkock samt kökschef. Jag har jobbat inom restaurangkök, storkök, utbildningskök på restaurangskola samt i förskolekök.

Min personal som jobbar tillsammans med mig och lagar maten är alla utbildade inom området och har erfarenhet från branschen.

Johan sköter ekonomi, administration mm. Våra söner Emil och Oskar hjälper oss med hemsidan och annat IT relaterat. Emil hjälper ibland även till som servitör.

Familjen Wallin med personal önskar er hjärtligt välkomna att besöka oss för att äta en bit god mat eller för att ta en fika i vår fina hembygdsmiljö.